1. blackfriday
  2. Liebherr GP 1486-21

Liebherr GP 1486-21 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr GP 1486-21 GP 1486-21. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr GP 1486-21. 

Specificaties Liebherr GP 1486-21
MerkLiebherr
FabrikantcodeGP 1486-21

Over Liebherr GP 1486-21

In de Liebherr GP 1486-21 heb je genoeg ruimte om de boodschappen voor 1 tot 2 personen op te slaan. Met de 4 vrieslades zie je in één oogopslag hoeveel dozen bevroren groenten en fruit je nog hebt. Deze tafelmodel vriezer koelt niet alleen stiller, maar ook gelijkmatiger en energiezuiniger dankzij de inverter compressor. Hierdoor kun je de vriezer gemakkelijk plaatsen in een kleine keuken of een appartement. Wanneer je een grote hoeveelheid diepvriesproducten hebt gehaald, kun je de supervriezen functie inschakelen. Hierdoor daalt de temperatuur tijdelijk, waardoor je etenswaren goed worden ingevroren. En dankzij het energiezuinige ontwerp van de vriezer, hoef je je geen zorgen te maken over hoge energiekosten. Zo draag je op jouw manier bij aan het milieu. Bovendien hoef je de vriezer dankzij de Low Frost technologie slechts 1 tot 2 keer per jaar te ontdooien. Dit bespaart jou veel tijd en schoonmaakwerk. Met de Liebherr GP 1486-21 haal je dus een efficiënte en gebruiksvriendelijke vriezer in huis.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 103 liter heb je een behoorlijke hoeveelheid vriesruimte tot je beschikking. Dankzij Low Frost hoef je de vriezer slechts 1 à 2 keer per jaar te ontdooien. De vriezer heeft energieklasse D, waardoor hij zuinig in gebruik is en dus milieuvriendelijk.

Minpunten
  • De vriezer heeft geen luchtcirculatie, dus je vriesproducten worden niet gelijkmatig gekoeld. Doordat de condensor niet bedekt is, verliest de vriezer energie en trekt hij stof aan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr GP 1486-21

Bekijk of de Liebherr GP 1486-21 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr GP 1486-21, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!