1. blackfriday
  2. Liebherr GP 1476-21

Liebherr GP 1476-21 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr GP 1476-21 GP 1476-21. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr GP 1476-21. 

Specificaties Liebherr GP 1476-21
MerkLiebherr
FabrikantcodeGP 1476-21

Over Liebherr GP 1476-21

De Liebherr GP 1476-21 is een compacte vriezer met een verrassend grote vriesinhoud van 103 liter. Hiermee heb je genoeg ruimte voor maar liefst 3 volle boodschappentassen aan diepvriesproducten. Ideaal voor kleine keukens of als extra vriesruimte in de schuur. Deze tafelmodel vriezer is ontworpen om zelfs bij een minimale omgevingstemperatuur van -15 °C optimaal te presteren. Dus zelfs in de koudste winters hoef je je geen zorgen te maken over het behoud van de kwaliteit van je ingevroren voedsel. Een ander voordeel van de Liebherr GP 1476-21 is het Low Frost systeem, wat betekent dat er minder ijsvorming plaatsvindt in de vriezer. Hierdoor hoef je de vriezer slechts één of twee keer per jaar te ontdooien, wat je tijd en moeite bespaart. Kortom, deze compacte vriezer biedt niet alleen veel ruimte, maar is ook efficiënt en gemakkelijk in onderhoud.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 103 liter heb je een overvloed aan extra vriesruimte beschikbaar. Door Low Frost hoef je de vriezer slechts 1 à 2 keer per jaar te ontdooien. Het heeft een langere levensduur dankzij de bouwkwaliteit van de middenklasse.

Minpunten
  • Omdat de condensor niet bedekt is, verliest de vrieskist energie en verzamelt hij stof.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr GP 1476-21

Bekijk of de Liebherr GP 1476-21 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr GP 1476-21, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!