1. blackfriday
  2. Liebherr GP 1386-20

Liebherr GP 1386-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr GP 1386-20 GP 1386-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr GP 1386-20. 

Specificaties Liebherr GP 1386-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeGP 1386-20

Over Liebherr GP 1386-20

De Liebherr GP 1386-20 vrieskast is een perfecte aanvulling voor kleine huishoudens van 1 tot 2 personen. Met zijn 4 lades biedt deze vriezer flexibiliteit in het indelen van je levensmiddelen. Dankzij het innovatieve VarioSpace-systeem kun je eenvoudig een lade verwijderen om ruimte te maken voor bijvoorbeeld een grote ijstaart, zodat je altijd genoeg plaats hebt voor al je boodschappen. Bovendien is deze vriezer van topklasse bouwkwaliteit, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. De Liebherr GP 1386-20 kan overal worden geplaatst, of het nu in de schuur, keuken of bijkeuken is. Met een minimale omgevingstemperatuur van 0 graden Celsius kun je ervan op aan dat je levensmiddelen altijd op de juiste temperatuur bewaard worden. Met een geluidsniveau van slechts 37 decibel is deze vrieskast ook nog eens fluisterstil, zodat je ongestoord kunt werken of ontspannen in de buurt van de vriezer. Kortom, de Liebherr GP 1386-20 is de ideale vriezer voor kleine huishoudens die op zoek zijn naar betrouwbaarheid, flexibiliteit en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • Met VarioSpace kun je gemakkelijk meer opbergruimte creëren door lades en plateaus te verwijderen. De vriezer heeft een energieklasse D, wat betekent dat het energiezuinig is en goed is voor het milieu. Het heeft slechts een geluidsniveau van 37 decibel, wat relatief stil is.

Minpunten
  • Heeft een Low Frost functie, waardoor je de vriezer 1 à 2 keer per jaar moet ontdooien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr GP 1386-20

Bekijk of de Liebherr GP 1386-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr GP 1386-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!