1. blackfriday
  2. Liebherr GP 1376-21

Liebherr GP 1376-21 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr GP 1376-21 GP 1376-21. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr GP 1376-21. 

Specificaties Liebherr GP 1376-21
MerkLiebherr
FabrikantcodeGP 1376-21

Over Liebherr GP 1376-21

De Liebherr GP 1376-21 is perfect geschikt voor gebruik in een studentenkamer, keuken of schuur. Ondanks zijn compacte formaat biedt deze vrieskast met een inhoud van 103 liter voldoende ruimte voor al je ijsjes, ingevroren restjes of brood. Met de handige Low Frost functie hoef je deze tafelmodel vriezer slechts één of twee keer per jaar te ontdooien. Je kunt de overgebleven pizza overal in de vriezer plaatsen, omdat de luchtcirculatie ervoor zorgt dat het overal even koud is. Als je de vriezer wilt vullen met nieuwe boodschappen, kun je gebruikmaken van de supervriezen knop, waardoor de temperatuur tijdelijk daalt. Op deze manier behouden je etenswaren hun vitamines en smaak. De Liebherr GP 1376-21 is niet alleen functioneel, maar ook energiezuinig. Met energie-efficiëntieklasse A++ bespaar je op je energierekening. Daarnaast is deze vrieskast ook nog eens milieuvriendelijk. Het apparaat is uitgerust met een geluidsniveau van slechts 38 decibel, wat betekent dat je geen last hebt van storend geluid. De vriezer heeft een overzichtelijke indeling met meerdere lades, zodat je gemakkelijk al je ingevroren producten kunt organiseren. De Liebherr GP 1376-21 is niet alleen een praktische toevoeging aan elke ruimte, maar ook een stijlvolle met zijn strakke ontwerp en roestvrij.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 103 liter heb je relatief veel vriesruimte tot je beschikking. Door Low Frost hoef je de vriezer slechts 1 à 2 keer per jaar te ontdooien. Dankzij luchtcirculatie is het overal in de vriezer gelijkmatig koel.

Minpunten
  • Omdat de condensor niet bedekt is, verliest de vrieskist energie en vangt het stof op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr GP 1376-21

Bekijk of de Liebherr GP 1376-21 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr GP 1376-21, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!