1. blackfriday
  2. Liebherr GNP 1076-20

Liebherr GNP 1076-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr GNP 1076-20 GNP 1076-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr GNP 1076-20. 

Specificaties Liebherr GNP 1076-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeGNP 1076-20

Over Liebherr GNP 1076-20

Met de Liebherr GNP 1076-20 hoef je je geen zorgen te maken over hoge energiekosten. Deze tafelmodel vriezer heeft namelijk energieklasse D, wat betekent dat je jaarlijks slechts ongeveer € 68,- aan energiekosten betaalt. Maar dat is niet het enige voordeel van deze vriezer. Dankzij de luchtcirculatie in de GNP 1076-20 blijft het overal in de vriezer even koud. Dit betekent dat je jouw boodschappen op elke plek in de vriezer kunt neerleggen en ze nog steeds perfect gekoeld blijven. Daarnaast zorgt de inverter compressor ervoor dat de vriezer gelijkmatig en efficiënt koelt. Dit niet alleen zorgt voor een optimale koelprestatie, maar ook voor een lager energieverbruik. Een ander voordeel van de Liebherr GNP 1076-20 is dat je deze vriezer ook kunt plaatsen in ruimtes die niet verwarmd zijn, zoals een schuur of een garage. Zolang de minimale omgevingstemperatuur 0 graden Celsius is, functioneert de vriezer perfect. Dus zelfs als je de vriezer niet in de keuken wilt plaatsen, heb je nog steeds de mogelijkheid om je etenswaren op de juiste temperatuur te bewaren. Kortom, met de Liebherr GNP 1076-20 haal je een energiezuinige en veelzijdige vriezer in huis.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 99 liter heb je extra veel vriesruimte tot je beschikking. Je hoeft de vriezer nooit meer te ontdooien dankzij No Frost. De vriezer is energiezuinig met een energieklasse D, en daarom goed voor het milieu.

Minpunten
  • Omdat de condensor niet bedekt is, verliest de vrieskist energie en vangt hij stof op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr GNP 1076-20

Bekijk of de Liebherr GNP 1076-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr GNP 1076-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!