1. blackfriday
  2. Liebherr FNf 4605-20

Liebherr FNf 4605-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr FNf 4605-20 FNf 4605-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr FNf 4605-20. 

Specificaties Liebherr FNf 4605-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeFNf 4605-20

Over Liebherr FNf 4605-20

De Liebherr FNf 4605-20 is een ruime vriezer met een inhoud van maar liefst 200 liter. Hierdoor is deze vriezer perfect geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. Dankzij de optie supervriezen, kun je gemakkelijk grote hoeveelheden boodschappen in één keer invriezen. Deze functie verlaagt tijdelijk de temperatuur, waardoor groente en fruit hun vitamines behouden. Deze vriezer is voorzien van een grote SpaceBox lade, waarin je zonder moeite een grote ijstaart of een hele kalkoen kunt bewaren. Daarnaast beschikt de Liebherr FNf 4605-20 over 4 andere lades, waarin je voldoende ruimte hebt voor al je brood, snacks, diepvriesgroenten en fruit. Een uniek kenmerk van deze vriezer is dat hij geschikt is om te plaatsen in een verwarmde schuur of garage, mits de temperatuur daar niet onder de 5 graden Celsius komt. Dit biedt je de mogelijkheid om de vriezer op een handige plek buiten de keuken te plaatsen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de prestaties. Met de Liebherr FNf 4605-20 haal je een betrouwbare en ruime vriezer in huis, die perfect aansluit bij de behoeften van een huishouden van 2 tot 3 personen.

Pluspunten
  • Dankzij de uitstekende bouwkwaliteit gaat het jarenlang mee. Met de afgedekte condensor bespaar je energie en heeft de vriezer geen onderhoud nodig.

Minpunten
  • Met energieklasse F is het een vriezer die niet energiezuinig is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr FNf 4605-20

Bekijk of de Liebherr FNf 4605-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr FNf 4605-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!