1. blackfriday
  2. Liebherr FNe 5227-20

Liebherr FNe 5227-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr FNe 5227-20 FNe 5227-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr FNe 5227-20. 

Specificaties Liebherr FNe 5227-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeFNe 5227-20

Over Liebherr FNe 5227-20

Met de Liebherr FNe 5227-20 vrijstaande vriezer haal je een ruime en veelzijdige vriezer in huis, perfect voor gezinnen van 3 of 4 personen. Deze vriezer biedt voldoende ruimte om al je diepvriesfavorieten op te slaan en georganiseerd te houden. Met 7 vrieslades en een extra hoge SpaceBox lade is er genoeg plek voor al je diepvriescroissants, smoothiepakketten, kaasbitterballen en zelfs grote zakken patat of stapels pizza's. Dankzij de geavanceerde luchtcirculatie in de vriezer blijft de temperatuur overal gelijk, ongeacht hoe je de vriezer indeelt. Dit zorgt voor optimale bewaaromstandigheden en voorkomt temperatuurschommelingen die de kwaliteit van je diepvriesproducten kunnen beïnvloeden. Met de handige PartyMode functie kun je de SuperFrost functie inschakelen, waardoor je snel je bittergarnituur en bakken roomijs kunt invriezen voor je volgende feestje. Maar dat is niet alles! Deze vriezer is ook uitgerust met de handige Bottle-Timer functie. Leg je een fles frisdrank of wijn in de vriezer? Met de Bottle-Timer functie ontvang je een melding op je smartphone zodra je drankjes de gewenste koude temperatuur hebben bereikt. Zo hoef je nooit meer te gokken wanneer je drankjes klaar zijn om te serveren. Met de Liebherr FNe 5227-20 vrijstaande vriezer ha.

Pluspunten
  • Met VarioSpace kun je eenvoudig meer opslagruimte creëren door lades en plateaus te verwijderen. Het gaat jarenlang mee dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit. Dankzij de afgesloten condensor bespaar je energie en heeft de vriezer geen onderhoud nodig.

Minpunten
  • Met energieklasse E is een vriezer minder energiezuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr FNe 5227-20

Bekijk of de Liebherr FNe 5227-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr FNe 5227-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!