1. blackfriday
  2. Liebherr FNe 5026-20

Liebherr FNe 5026-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr FNe 5026-20 FNe 5026-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr FNe 5026-20. 

Specificaties Liebherr FNe 5026-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeFNe 5026-20

Over Liebherr FNe 5026-20

Met de Liebherr FNe 5026-20 kun je eenvoudig je favoriete verse pizza's en bapaobroodjes invriezen. Met maar liefst 6 diepvrieslades heb je genoeg ruimte voor al je magnetronmaaltijden en ingevroren restjes. Maar dat is nog niet alles, want de SpaceBox lade biedt extra veel ruimte. Hierdoor kun je zelfs een hele kip invriezen voor speciale gelegenheden zoals de feestdagen. En als je nog meer ruimte nodig hebt, kun je de lades gemakkelijk uit de vriezer halen om meer hoogte te creëren. Dankzij de geavanceerde luchtcirculatie binnenin de vriezer is het overal even koud. Hierdoor maakt het niet uit hoe je de vriezer indeelt, je bent altijd verzekerd van een gelijkmatige koeling. En wanneer je snel je flessen wijn wilt koelen, komt de handige Bottle-Timer functie goed van pas. Deze functie stuurt automatisch een melding naar je smartphone zodra je drankje de perfecte temperatuur heeft bereikt. Met de Liebherr FNe 5026-20 hoef je je dus geen zorgen te maken over het invriezen van je favoriete gerechten. Met voldoende ruimte, handige functies en een betrouwbare koeling is deze vriezer de ideale toevoeging aan je keukenapparatuur.

Pluspunten
  • Met VarioSpace kun je gemakkelijk extra opbergruimte creëren door lades en planken te verwijderen. Dankzij Frost Protect functioneert deze vriezer ook goed in ruimtes met een temperatuur van 10 graden Celsius of lager. Het gaat jarenlang mee dankzij de uitstekende bouwkwaliteit.

Minpunten
  • Met energieklasse E is de vriezer minder energiezuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr FNe 5026-20

Bekijk of de Liebherr FNe 5026-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr FNe 5026-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!