1. blackfriday
  2. Liebherr FNe 4625-20

Liebherr FNe 4625-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr FNe 4625-20 FNe 4625-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr FNe 4625-20. 

Specificaties Liebherr FNe 4625-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeFNe 4625-20

Over Liebherr FNe 4625-20

Met de Liebherr FNe 4625-20 vrijstaande vriezer kun je het eten van 2 of 3 personen gemakkelijk invriezen. Dankzij de 5 handige vrieslades kun je al je diepvriespizza's, bevroren fruit en broden netjes opbergen. Bovendien is er ook een speciale SpaceBox lade waar je een hele kip of een heerlijke taart kunt bewaren. Zo heb je altijd voldoende voorraad in huis voor een gezellig verjaardagsdiner. Om ervoor te zorgen dat je kleine etenswaren niet verloren gaan tussen de verschillende bakken met kliekjes, is er een handig invriesplateau waar je verse kruiden en kleine stuks fruit kunt bewaren. Zo blijft alles overzichtelijk en georganiseerd. Daarnaast beschikt deze vriezer over de Bottle-Timer functie, waarmee je jouw flessen prosecco of blikjes cola snel kunt koelen. Je ontvangt zelfs een melding op je telefoon zodra je drankjes de perfecte temperatuur hebben bereikt. Bovendien is de achterkant van deze vriezer afgedekt, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaken. Zo kun je optimaal genieten van de vele handige functies en het gebruiksgemak van de Liebherr FNe 4625-20 vrijstaande vriezer.

Pluspunten
  • Met VarioSpace kun je gemakkelijk extra opbergruimte creëren door het verwijderen van laden en plateaus. Dankzij Frost Protect functioneert deze vriezer ook uitstekend in ruimtes waar de temperatuur 10 graden Celsius of lager is. Door de hoogwaardige constructiekwaliteit gaat het jarenlang mee.

Minpunten
  • Is een vriezer met energieklasse E minder energiezuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr FNe 4625-20

Bekijk of de Liebherr FNe 4625-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr FNe 4625-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!