1. blackfriday
  2. Liebherr FNe 4224-20

Liebherr FNe 4224-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr FNe 4224-20 FNe 4224-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr FNe 4224-20. 

Specificaties Liebherr FNe 4224-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeFNe 4224-20

Over Liebherr FNe 4224-20

Met de Liebherr FNe 4224-20 vrijstaande vriezer kun je gemakkelijk de boodschappen van 2 of 3 personen snel invriezen. Dankzij de speciale supervriezen functie blijven je verse producten zoals zalm en biefstuk heerlijk smaakvol en behouden ze hun belangrijke vitaminen. Met maar liefst 4 diepvrieslades heb je voldoende ruimte om je diepvriespizza's, bakjes met restjes en favoriete frituursnacks op te bergen. Maar dat is nog niet alles! Met de handige SpaceBox lade kun je zelfs een grote verjaardagstaart gemakkelijk invriezen. De lade is extra hoog, waardoor je ook grotere producten zonder problemen kunt bewaren. Een ander voordeel van de Liebherr FNe 4224-20 is de luchtcirculatie in het apparaat. Het maakt niet uit hoe je de vriezer indeelt, de ventilator zorgt ervoor dat de koude lucht gelijkmatig door het hele apparaat wordt verspreid. Zo blijft het overal even koud en hoef je je geen zorgen te maken over temperatuurverschillen. Bovendien is de achterkant van de vriezer afgedekt, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaakwerk. De Liebherr FNe 4224-20 is de ideale vriezer voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en efficiënt apparaat om al hun diepvriesproducten in op te bergen.

Pluspunten
  • Met VarioSpace maak je gemakkelijk extra opbergruimte door lades en planken te verwijderen. Dankzij Frost Protect functioneert deze vriezer ook goed in ruimtes waar het 10 graden Celsius of kouder is. Het heeft een lange levensduur dankzij de hoogwaardige bouwkwaliteit.

Minpunten
  • Een vriezer met energieklasse E is minder energiezuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr FNe 4224-20

Bekijk of de Liebherr FNe 4224-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr FNe 4224-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!