1. blackfriday
  2. Liebherr FNd 525i-20

Liebherr FNd 525i-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr FNd 525i-20 FNd 525i-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr FNd 525i-20. 

Specificaties Liebherr FNd 525i-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeFNd 525i-20

Over Liebherr FNd 525i-20

De Liebherr FNd 525i-20 is de perfecte vrieskast die zelfs de strengste winters aankan. Met een minimale omgevingstemperatuur van -15 graden Celsius kun je dit apparaat zonder zorgen in je schuur of garage plaatsen, zelfs als deze niet geïsoleerd is. De vrieskast beschikt over 6 transparante lades waarin je gemakkelijk de boodschappen voor 3 of 4 personen kunt bewaren. Daarnaast is er een handige ijstwister in het midden van de vrieskast, waarmee je snel ijsblokjes kunt pakken voor je glas water of cola. Vul simpelweg het reservoir met water en je hebt altijd direct toegang tot heerlijk gekoelde drankjes. Met de handige hevelgreep kun je de vriezerdeur moeiteloos openen, zelfs wanneer je je handen vol hebt met boodschappen. En wanneer je de deur sluit, hoef je je geen zorgen te maken over vervelende geluiden. De Liebherr FNd 525i-20 heeft namelijk een geluidsniveau van slechts 35 decibel. Daarnaast zorgt het No Frost systeem ervoor dat zowel de vrieslades als je verpakkingen altijd ijsvrij blijven. Met deze vrieskast hoef je nooit meer tijd en energie te verspillen aan het ontdooien van je vriezer. Geniet van de optimale opslagruimte en het gemak van de Liebherr FNd 525i-20 en houd al je ingevroren producten perfect georganiseerd en op de juiste temperatuur.

Pluspunten
  • Dankzij Frost Protect functioneert deze vriezer ook optimaal in ruimtes met een temperatuur van 10 graden Celsius of lager. Met de ijstwister heb je altijd ijsblokjes binnen handbereik voor in je glas frisdrank. Het is relatief stil, met een geluidsniveau van slechts 35 decibel.

Minpunten
  • Het gewicht en de grootte van de vriezer kunnen het verplaatsen bemoeilijken, let dus goed op of hij de trap op kan en past op de uiteindelijke plek.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr FNd 525i-20

Bekijk of de Liebherr FNd 525i-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr FNd 525i-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!