1. blackfriday
  2. Liebherr FNd 5056-20

Liebherr FNd 5056-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr FNd 5056-20 FNd 5056-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr FNd 5056-20. 

Specificaties Liebherr FNd 5056-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeFNd 5056-20

Over Liebherr FNd 5056-20

De Liebherr FNd 5056-20 is de perfecte toevoeging aan je schuur of garage. Met zijn indrukwekkende minimale temperatuur van -15 graden Celsius is deze vrieskast bestand tegen zelfs de strengste winters. Je kunt met gemak de boodschappen van 2 of 3 personen invriezen in deze ruime vrieskast. Daarnaast is het ook mogelijk om ijsblokjes te maken met de handige ijstwister. Met een simpele draai heb je snel ijsblokjes voor in je glas water op een warme zomerdag. Wat deze vrieskast nog aantrekkelijker maakt, is het lage geluidsniveau van slechts 34 decibel. Hierdoor is het geluid vrijwel onhoorbaar, waardoor je de vrieskast zonder problemen in een open keuken kunt plaatsen. De deur is voorzien van een handige hevelgreep, waardoor je de deur eenvoudig kunt openen, zelfs als je je handen vol hebt met boodschappen. Daarnaast is de condensor afgedekt, waardoor stof niet op het rooster terechtkomt. Dit betekent minder tijd besteed aan onderhoud en een gelijkblijvend energieverbruik. Kortom, de Liebherr FNd 5056-20 is de ideale vrieskast voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaarheid, gebruiksgemak en efficiëntie.

Pluspunten
  • Dankzij Frost Protect functioneert deze vriezer ook prima in ruimtes met een temperatuur van 10 graden Celsius of lager. Met de ijsdraaier heb je altijd ijsblokjes binnen handbereik voor je glas frisdrank. Het is relatief stil, met een geluidsniveau van slechts 34 decibel.

Minpunten
  • Let goed op of de vriezer het gewicht en de afmetingen heeft om te worden verplaatst en op de uiteindelijke locatie past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr FNd 5056-20

Bekijk of de Liebherr FNd 5056-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr FNd 5056-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!