1. blackfriday
  2. Liebherr CNsfd 5023-20

Liebherr CNsfd 5023-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr CNsfd 5023-20 CNsfd 5023-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr CNsfd 5023-20. 

Specificaties Liebherr CNsfd 5023-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeCNsfd 5023-20

Over Liebherr CNsfd 5023-20

Met de Liebherr CNsfd 5023-20 gooi je nooit meer onnodig eten weg. Deze koel-vriescombinatie is voorzien van DuoCooling technologie, waardoor het koel- en vriesgedeelte apart gekoeld worden. Hierdoor blijft je eten langer vers en droogt het niet uit. Je kunt nu met een gerust hart je verse aardbeien bewaren en genieten van hun heerlijke smaak. Met een totale opslagruimte voor boodschappen van 3 of 4 personen, biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al jouw benodigdheden. Dankzij het meegeleverde flessenrek kun je gemakkelijk je prik, water of wijn opbergen. Hierdoor houd je meer ruimte over op de plateaus voor andere boodschappen. Het vriesgedeelte van deze koel-vriescombinatie hoef je nooit te ontdooien dankzij het No Frost systeem. Dit zorgt ervoor dat de vrieslades en verpakkingen altijd ijsvrij blijven. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel, zul je nauwelijks merken dat het apparaat aanstaat. Je kunt dus rustig genieten van je favoriete serie of film zonder gestoord te worden. Met de Liebherr CNsfd 5023-20 haal je een betrouwbare en energiezuinige koel-vriescombinatie in huis. De innovatieve technologieën zorgen ervoor dat je eten langer vers blijft en je minder snel voedsel hoeft weg te gooien. Daarnaast biedt deze ko.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en goed is voor het milieu. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat. Dankzij het No Frost systeem hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien.

Minpunten
  • Heeft geen handvat, waardoor je de koelkastdeur niet snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr CNsfd 5023-20

Bekijk of de Liebherr CNsfd 5023-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr CNsfd 5023-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!