1. Liebherr CNd 5203-20

Liebherr CNd 5203-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr CNd 5203-20 CNd 5203-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr CNd 5203-20. 

Specificaties Liebherr CNd 5203-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeCNd 5203-20

Over Liebherr CNd 5203-20

Met de Liebherr CNd 5203-20 koel-vriescombinatie haal je een ruime en praktische oplossing in huis voor het bewaren van etenswaren voor 3 tot 4 personen. Dankzij de geavanceerde luchtcirculatie wordt de koelkast gelijkmatig gekoeld, ongeacht hoe je de producten verdeelt. Je kunt dus gerust je paprika's, broccoli en courgettes op verschillende plekken in de koelkast plaatsen, zonder dat dit invloed heeft op hun versheid. Deze koel-vriescombinatie is uitgerust met de handige EasyFresh lade, waarin je groenten en fruit langer vers blijven. De luchtvochtigheid in deze lade is namelijk hoger, waardoor de natuurlijke eigenschappen van je verse producten beter behouden blijven. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming in de vriezer dankzij het No Frost systeem. Hierdoor blijven je bakken ijs altijd smaakvol en hoef je de vriezer nooit meer handmatig te ontdooien. Een ander groot voordeel van de Liebherr CNd 5203-20 is dat deze ook perfect geschikt is voor niet-verwarmde ruimtes, zoals een schuur of een garage. Zolang de minimale omgevingstemperatuur niet lager is dan 10° graden Celsius, kun je deze koel-vriescombinatie zonder zorgen plaatsen waar je maar wilt. Met zijn ruime opbergcapaciteit en handige functies is deze Liebherr koel-vriescombinatie een ideale keuze voor iedereen die op.

Pluspunten
  • De koelkast, met een energieklasse D, is zuinig in gebruik en daardoor goed voor het milieu. Met No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien.

Minpunten
  • Het heeft geen handvat, waardoor je de deur van de koelkast niet snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr CNd 5203-20

Bekijk of de Liebherr CNd 5203-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr CNd 5203-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!