1. blackfriday
  2. Liebherr CBNbda 5723-20

Liebherr CBNbda 5723-20 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Liebherr CBNbda 5723-20 CBNbda 5723-20. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Liebherr CBNbda 5723-20. 

Specificaties Liebherr CBNbda 5723-20
MerkLiebherr
FabrikantcodeCBNbda 5723-20

Over Liebherr CBNbda 5723-20

De Liebherr CBNbda 5723-20 is een revolutionaire koel-vriescombinatie die niet alleen bijdraagt aan energiebesparing, maar ook zorgt voor een serene en rustige keukenomgeving. Met een indrukwekkend geluidsniveau van slechts 33 decibel, kun je ongestoord werken aan de keukentafel terwijl de koelkast zijn werk doet. Deze ruime koelkast biedt voldoende opslagruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer. Bovendien beschikt de Liebherr CBNbda 5723-20 over 2 BioFresh vershoudzones met een constante temperatuur van ongeveer 0 graden Celsius. Dit maakt het de ideale plek om je kostbare biefstuk, verse zalm en smaakvolle kazen optimaal te bewaren. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie een handige EasyTwist Ice dispenser in het vriesgedeelte, waarmee je moeiteloos ijsblokjes kunt maken voor je favoriete ijskoffie of cocktail. Vul eenvoudigweg het reservoir met water en wacht tot het bevroren is. Dankzij het geavanceerde PowerCooling systeem wordt de koude lucht gelijkmatig verspreid in de koelkast, waardoor je boodschappen langer vers en smaakvol blijven. Bovendien zorgt deze innovatieve technologie ervoor dat de koel-vriescombinatie energiezuinig werkt en bijdraagt aan een lagere energierekening. Met de Liebherr CBNbda 5723.

Pluspunten
  • In de BioFresh lade bevindt zich een temperatuur van ongeveer 0 graden Celsius, zodat je je boodschappen beter kunt bewaren. Dankzij PowerCooling koelen je boodschappen sneller af en is het overal in de koelkast gelijkmatig koel. Dankzij het lage geluidsniveau van 33 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat.

Minpunten
  • Heeft geen greep, waardoor je de koelkastdeur niet snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Liebherr CBNbda 5723-20

Bekijk of de Liebherr CBNbda 5723-20 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Liebherr CBNbda 5723-20, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!