1. blackfriday
  2. LG GSXV91MCAE

LG GSXV91MCAE Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GSXV91MCAE GSXV91MCAE. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GSXV91MCAE. 

Specificaties LG GSXV91MCAE
MerkLG
FabrikantcodeGSXV91MCAE

Over LG GSXV91MCAE

Met de LG GSXV91MCAE Amerikaanse koelkast hoef je de deur niet meer te openen om te zien wat erin ligt, dankzij InstaView. Het enige wat je hoeft te doen is twee keer op de rechterdeur kloppen en je hebt direct zicht op de inhoud. Deze ruime koelkast biedt voldoende opslagruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer. Bovendien zorgt Metal Fresh en DoorCooling ervoor dat de koude lucht beter wordt vastgehouden, zodat je producten altijd perfect gekoeld blijven. De LG GSXV91MCAE heeft een handige water- en ijsdispenser die je zelf kunt bijvullen met water. Hierdoor ben je niet afhankelijk van een waterslang en heb je altijd gekoeld water en ijsblokjes binnen handbereik. Daarnaast beschikt deze koelkast over een vershoudzone waarin je delicate producten zoals aardbeien en paprika's kunt bewaren. Met de schuifregelaar kun je zelf de luchtvochtigheid instellen, waardoor je voedsel langer vers blijft en je minder hoeft weg te gooien. Een ander voordeel van de LG GSXV91MCAE is het lage geluidsniveau van slechts 36 decibel. Hierdoor zul je nauwelijks merken dat de koelkast aanstaat wanneer je de deur sluit. Dit zorgt voor een rustige en aangename sfeer in je keuken. Kortom, met de LG GSXV91MCAE haal je een moderne en praktische koelkast.

Pluspunten
  • Klop 2 keer op de deur van de InstaView en bekijk zonder de deur te openen welke boodschappen je nog hebt. Met de Fresh Balancer kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen met behulp van een schuifregelaar.

Minpunten
  • Let dus goed op of het gewicht en de omvang van de koelkast de bezorging bemoeilijken en of hij op de gewenste plek past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GSXV91MCAE

Bekijk of de LG GSXV91MCAE mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GSXV91MCAE, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!