1. LG GSXV90MCDE

LG GSXV90MCDE Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GSXV90MCDE GSXV90MCDE. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GSXV90MCDE. 

Specificaties LG GSXV90MCDE
MerkLG
FabrikantcodeGSXV90MCDE

Over LG GSXV90MCDE

Wanneer je twee keer klopt op de deur van de LG GSXV90MCDE, krijg je direct een kijkje in deze geweldige Amerikaanse koelkast. Dit betekent dat je je boodschappenlijst kunt maken zonder de deur te openen, wat resulteert in energiebesparing. Met een totale capaciteit om boodschappen te bewaren voor 5 personen of meer, is deze koelkast perfect voor grote gezinnen. In de Fresh Balancer vershoudzone kun je met behulp van een schuifregelaar de luchtvochtigheid instellen. Dit betekent dat je de perfecte omgeving kunt creëren voor je verse etenswaren, of dit nu meer of minder luchtvochtigheid is. Terwijl je dit doet, zorgt de DoorCooling-technologie ervoor dat de koude lucht in de koelkast blijft, zelfs wanneer je de deur opent. Op een warme zomerdag kun je eenvoudig ijsblokjes tappen of genieten van een verfrissend glas ijskoud water. De LG GSXV90MCDE is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol design dat perfect past in elke moderne keuken. Met zijn strakke lijnen en elegante afwerking is deze koelkast een ware eyecatcher. Bovendien is hij voorzien van handige functies zoals een water- en ijsdispenser, zodat je altijd kunt genieten van gekoeld water of ijsblokjes. Kortom, deze Amerikaanse koelkast combineert functionaliteit, stijl en gemak op een indrukwekkende.

Pluspunten
  • Klop 2 keer op de deur van de InstaView en zie welke boodschappen je nog hebt zonder de deur te openen. Met de Fresh Balancer stel je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid in met een schuifregelaar.

Minpunten
  • Het gewicht en de grootte van de koelkast kunnen de bezorging moeilijk maken, dus let goed op of hij past op de gewenste plek.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GSXV90MCDE

Bekijk of de LG GSXV90MCDE mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GSXV90MCDE, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!