1. blackfriday
  2. LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door

LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door GSXV90BSDE. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door. 

Specificaties LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door
MerkLG
FabrikantcodeGSXV90BSDE

Over LG GSXV90BSDE

De LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door is een innovatieve koelkast die je de mogelijkheid biedt om met een simpele tik op het spiegelglas door de deur heen te kijken. Hierdoor kun je in één oogopslag zien welke producten je nog in huis hebt. Daarnaast is deze koelkast uitgerust met een handige kleine deur aan de voorzijde van de koelkastdeur. Achter deze deur kun je de producten plaatsen die je het meest gebruikt, waardoor er minder koude lucht verloren gaat en je energie bespaart. Met een indrukwekkende inhoud van 635 liter is de LG GSXV90BSDE een zeer ruime Amerikaanse koelkast. Je hebt meer dan genoeg ruimte om de boodschappen voor vijf personen of zelfs meer op te bergen. Bovendien hoef je nooit meer te zoeken naar ijsblokjes of koud water, dankzij de handige water- en ijsdispenser. Met slechts een simpele handeling heb je binnen no-time ijsblokjes voor in je drankje of tap je een verfrissend glas koud water. Met de LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door haal je niet alleen een ruime en praktische koelkast in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Het spiegelglas zorgt voor een moderne uitstraling en de strakke lijnen maken van deze koelkast een ware eyecatcher. Daarnaast is de koelkast voorzien van handige functies zoals een energiezuin.

Pluspunten
  • Klop 2 keer op de deur van de InstaView en bekijk welke boodschappen je nog hebt zonder de deur te openen. De DoorCooling functie zorgt ervoor dat de koude lucht in de koelkast blijft wanneer je de deur opent, waardoor je boodschappen langer vers blijven. Haal snel je meest gebruikte producten uit de door-in-door en bespaar energie.

Minpunten
  • Heeft een kortere levensduur vanwege de basisklasse bouwkwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door

Bekijk of de LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GSXV90BSDE, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!