1. blackfriday
  2. LG GSLV91MCAD Door Cooling

LG GSLV91MCAD Door Cooling Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GSLV91MCAD Door Cooling GSLV91MCAD. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GSLV91MCAD Door Cooling. 

Specificaties LG GSLV91MCAD Door Cooling
MerkLG
FabrikantcodeGSLV91MCAD

Over LG GSLV91MCAD

In de LG GSLV91MCAD Door Cooling koelkast kun je op een energiezuinige manier boodschappen bewaren voor 5 personen of meer. Deze Amerikaanse koelkast heeft energieklasse D, wat betekent dat je jaarlijks kunt besparen op je energiekosten. Met de functies Metal Fresh en DoorCooling wordt je voedsel extra goed gekoeld, waardoor je minder hoeft weg te gooien. Bovendien produceert deze koelkast slechts 35 decibel geluid, waardoor je niet eens merkt dat hij aan staat. Dit maakt het mogelijk om de koelkast zonder problemen in een open keuken te plaatsen, zonder last te hebben van een zoemend geluid tijdens het thuiswerken. Naast zijn praktische eigenschappen biedt de LG GSLV91MCAD Door Cooling ook verkoeling op warme zomerdagen of na het sporten. Je kunt eenvoudig een glas ijskoud water of ijsblokjes tappen met de dispenser. Bovendien komt de koelkast inclusief een handig flessenrek, waarop al je wijn- en waterflessen goed blijven liggen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat ze omvallen of rollen. Met deze koelkast ben je dus niet alleen verzekerd van een energiezuinige oplossing, maar ook van een verfrissende ervaring en een georganiseerde opslag van je dranken.

Pluspunten
  • De DoorCooling zorgt ervoor dat wanneer je de koelkast opent, de koude lucht binnen blijft, waardoor je boodschappen langer vers blijven. De koelkast heeft een energieklasse D, waardoor hij zuinig in gebruik is en goed is voor het milieu. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel, hoor je nauwelijks dat de koelkast aan staat.

Minpunten
  • Heeft geen koelzone waarin je jouw verse boodschappen langer bewaart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GSLV91MCAD Door Cooling

Bekijk of de LG GSLV91MCAD Door Cooling mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GSLV91MCAD, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!