1. blackfriday
  2. LG GSLV71MCTD DoorCooling

LG GSLV71MCTD DoorCooling Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GSLV71MCTD DoorCooling GSLV71MCTD. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GSLV71MCTD DoorCooling. 

Specificaties LG GSLV71MCTD DoorCooling
MerkLG
FabrikantcodeGSLV71MCTD

Over LG GSLV71MCTD

De LG GSLV71MCTD DoorCooling Amerikaanse koelkast zorgt ervoor dat je boodschappen langer vers blijven dankzij de innovatieve DoorCooling technologie. Bovendien koel je op een energiezuinige manier, met een energieklasse D. Na een drukke dag in de supermarkt, kun je al je aankopen gemakkelijk opbergen in deze ruime koelkast. Met een netto inhoud van 635 liter heb je meer dan genoeg ruimte om al je favoriete producten in te slaan. Wat deze koelkast echt uniek maakt, is dat de koude lucht binnen blijft, zelfs wanneer de deur openstaat. Hierdoor verspil je geen energie en blijven je producten optimaal gekoeld. Met de handige Fresh Balancer kun je zelf de luchtvochtigheid reguleren met behulp van de schuifregelaar. Dit is perfect voor het langer vers houden van je fruit en groenten. Daarnaast kun je met de waterdispenser eenvoudig een verfrissend glas water tappen en gebruik maken van de handige ijsdispenser voor ijsblokjes. Niet alleen is de LG GSLV71MCTD een functionele koelkast, maar het is ook nog eens slim. Terwijl je op vakantie bent, kun je de koelkast bedienen met behulp van de LG ThinQ app. Zo kun je op afstand de temperatuur regelen en ervoor zorgen dat je boodschappen vers blijven, zelfs als je niet thuis bent. Met deze stijlvolle en innovatieve Amerikaanse koelkast haal je een.

Pluspunten
  • De DoorCooling zorgt ervoor dat wanneer je de deur opent, de koude lucht in de koelkast wordt vastgehouden, waardoor je boodschappen langer vers blijven. Met de Fresh Balancer kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen met een schuifregelaar. De koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en dus goed voor het milieu.

Minpunten
  • Hij biedt niet zoveel vriesruimte als andere modellen, met een vriesvak van x liter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GSLV71MCTD DoorCooling

Bekijk of de LG GSLV71MCTD DoorCooling mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GSLV71MCTD, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!