1. LG GSLV70PZTD Door Cooling

LG GSLV70PZTD Door Cooling Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GSLV70PZTD Door Cooling GSLV70PZTD. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GSLV70PZTD Door Cooling. 

Specificaties LG GSLV70PZTD Door Cooling
MerkLG
FabrikantcodeGSLV70PZTD

Over LG GSLV70PZTD

De LG GSLV70PZTD Door Cooling is de perfecte koelkast voor grote huishoudens van 5 personen of meer. Dankzij de innovatieve technologie blijft jouw voedsel langer vers en worden temperatuurschommelingen tijdens het openen van de deur voorkomen. Met de handige opening bovenin de koelkast komt er koude lucht vrij, waardoor jouw boodschappen altijd op de juiste temperatuur worden gehouden. De luchtgaten in de koelkast zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de koude lucht, waardoor het niet uitmaakt waar je jouw favoriete etenswaren plaatst. Of je nu een potje pesto of een stuk brie opbergt, alles blijft heerlijk vers. Daarnaast beschikt deze koelkast over een handige water- en ijsdispenser, waarmee je gemakkelijk water en ijsblokjes kunt tappen. Ideaal tijdens warme zomerdagen of na een intensieve sportsessie. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel is deze koelkast ook geschikt voor een open keuken. Je zult geen last hebben van vervelend gezoem tijdens het kijken van je favoriete film. De LG GSLV70PZTD Door Cooling combineert functionaliteit met stijl en is een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een ruime en betrouwbare koelkast.

Pluspunten
  • De DoorCooling zorgt ervoor dat de koude lucht in de koelkast blijft wanneer je de deur opent, waardoor je boodschappen langer vers blijven. De koelkast heeft energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig in gebruik is en dus goed is voor het milieu. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je nauwelijks dat de koelkast aanstaat.

Minpunten
  • Heeft geen vershoudzone waarin je jouw verse boodschappen langer bewaart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GSLV70PZTD Door Cooling

Bekijk of de LG GSLV70PZTD Door Cooling mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GSLV70PZTD, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!