1. blackfriday
  2. LG GSLV50PZXE

LG GSLV50PZXE Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GSLV50PZXE GSLV50PZXE.APZQEUR. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GSLV50PZXE. 

Specificaties LG GSLV50PZXE
MerkLG
FabrikantcodeGSLV50PZXE.APZQEUR

Over LG GSLV50PZXE.APZQEUR

De LG GSLV50PZXE is een indrukwekkende Amerikaanse koelkast die perfect is voor grote gezinnen of huishoudens met meer dan 5 personen. Met zijn ruime interieur biedt deze koelkast meer dan genoeg ruimte om al je boodschappen op te bergen. Of het nu gaat om verse groenten, fruit of zuivelproducten, je zult nooit meer ruimte tekort komen. Een van de handige functies van deze koelkast zijn de 2 grote groentelades aan de onderkant. Hierin kun je probleemloos een hele flespompoen of een grote meloen bewaren, zonder dat het ten koste gaat van de ruimte in de rest van de koelkast. Bovendien beschikt de GSLV50PZXE over een handige ijs- en waterdispenser, waarmee je moeiteloos ijsblokjes kunt tappen voor je favoriete ijskoffie of een verfrissend glas ijskoud water kunt pakken. Wat deze Amerikaanse koelkast nog specialer maakt, is de duurzaamheid. Dankzij de hoogwaardige roestvrijstalen deur en behuizing gaat de LG GSLV50PZXE extra lang mee. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van zijn geweldige prestaties en ruime opslagcapaciteit. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en ruime koelkast voor je hele gezin, dan is de LG GSLV50PZXE de perfecte keuze.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 635 liter is het een zeer ruime Amerikaanse koelkast. Met de water- en ijsdispenser heb je altijd water en ijsblokjes tot je beschikking.

Minpunten
  • Heeft geen vershoudzone waarin je jouw verse boodschappen langer bewaart

    .

    wordt: Heeft geen plek om je verse boodschappen langer vers te houden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GSLV50PZXE

Bekijk of de LG GSLV50PZXE mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GSLV50PZXE.APZQEUR, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!