1. blackfriday
  2. LG GSJV90MCAE Door-in-Door

LG GSJV90MCAE Door-in-Door Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GSJV90MCAE Door-in-Door GSJV90MCAE. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GSJV90MCAE Door-in-Door. 

Specificaties LG GSJV90MCAE Door-in-Door
MerkLG
FabrikantcodeGSJV90MCAE

Over LG GSJV90MCAE

De LG GSJV90MCAE Door-in-Door Amerikaanse koelkast is een absolute eyecatcher in elke keuken. De mat zwarte kleur geeft een moderne en stijlvolle uitstraling aan het apparaat. Deze ruime koelkast is perfect voor huishoudens van 5 personen of meer, omdat hij voldoende ruimte biedt voor al je boodschappen. Het unieke deur-in-deursysteem zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je meest gebruikte boodschappen. In de koelkastdeur bevindt zich namelijk een kleinere deur waarin je deze items kunt bewaren. Hierdoor hoef je niet de hele koelkast te openen en gaat er geen onnodige koude lucht verloren. Zo kun je snel een pak melk pakken voor in je koffie, terwijl de rest van de koelkast op temperatuur blijft. Daarnaast is de LG GSJV90MCAE voorzien van een handige water- en ijsdispenser. Met slechts een druk op de knop heb je binnen enkele seconden ijsblokjes voor je cocktail of een verfrissend glas koud water. Geen gedoe meer met ijsblokjeshouders of flessen water in de koelkast. Deze koelkast biedt je alle gemakken die je nodig hebt in de keuken. Kortom, de LG GSJV90MCAE Door-in-Door Amerikaanse koelkast combineert stijl, functionaliteit en gebruiksgemak in één apparaat.

Pluspunten
  • De waterdispenser zorgt snel voor een koel glas water. De DoorCooling houdt de koude lucht in de koelkast vast wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven. Pak snel je meest gebruikte producten uit de door-in-door en bespaar energie.

Minpunten
  • Heeft een kortere levensduur vanwege de bouwkwaliteit van de basisklasse.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GSJV90MCAE Door-in-Door

Bekijk of de LG GSJV90MCAE Door-in-Door mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GSJV90MCAE, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!