1. blackfriday
  2. LG GML844MCAE

LG GML844MCAE Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GML844MCAE GML844MCAE. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GML844MCAE. 

Specificaties LG GML844MCAE
MerkLG
FabrikantcodeGML844MCAE

Over LG GML844MCAE

De LG GML844MCAE is een Amerikaanse koelkast die geen waterleiding nodig heeft. Met zijn handige waterreservoir kun je eenvoudig je eigen water bijvullen en genieten van een verfrissend glas koud water of ijsblokjes. Deze koelkast biedt voldoende ruimte om de boodschappen van 5 personen of meer op te slaan. Met de Big Fresh Zone kun je specifieke producten zoals bleekselderij of blauwe bessen opslaan en de luchtvochtigheid naar wens aanpassen, zodat je verse etenswaren langer vers blijven. Dankzij de innovatieve technologie blaast de koelkast koude lucht aan de voorkant zodra je de deur opent, waardoor je geen koude lucht verspilt en je boodschappen optimaal gekoeld blijven. Daarnaast beschikt de LG GML844MCAE over het Pure-N-Fresh systeem dat geurtjes uit je koelkast filtert, waardoor het apparaat altijd fris en neutraal blijft ruiken. Met deze Amerikaanse koelkast haal je niet alleen een stijlvol en praktisch apparaat in huis, maar ook een slimme oplossing voor het bewaren van je voedsel.

Pluspunten
  • Met de water- en ijsdispenser heb je altijd water en ijsblokjes binnen handbereik. In de vershoudzone blijven groenten en fruit langer fris. Dankzij deurkoeling blijft de temperatuur in de hele koelkast constant, waardoor je voedsel langer vers blijft.

Minpunten
  • Let dus goed op of de koelkast past op de gewenste plek, aangezien het gewicht en de omvang de bezorging kunnen bemoeilijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GML844MCAE

Bekijk of de LG GML844MCAE mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GML844MCAE, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!