1. LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF

LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF GFM61MCCSF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF. 

Specificaties LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF
MerkLG
FabrikantcodeGFM61MCCSF

Over LG GFM61MCCSF

Met de LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF creëer je een verbluffende Europese side-by-side koelkast die je interieur naar een hoger niveau tilt. Deze combinatie van twee hoogwaardige apparaten biedt niet alleen een ruime opslagcapaciteit, maar ook geavanceerde koeltechnologieën voor een optimale voedselbewaring. De LG GLM71MCCSF DoorCooling koelkast beschikt over een innovatief koelsysteem dat zorgt voor een gelijkmatige koeling in het hele interieur. Dankzij het DoorCooling+ systeem blijven je etenswaren langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Bovendien zorgt de Linear Cooling technologie voor een stabiele temperatuur, waardoor je voedsel langer vers blijft en de houdbaarheid wordt verlengd. Naast de indrukwekkende koelkwaliteiten van de GLM71MCCSF, biedt de LG GFM61MCCSF vriezer ook uitstekende vriesprestaties. Met een grote opslagcapaciteit en handige opbergvakken blijft je voedsel georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk. De Inverter Linear Compressor zorgt voor een energiezuinige werking en minimaliseert geluid, waardoor je kunt genieten van een rustige en efficiënte koelervaring. Haal het beste uit je keuken met de LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF. Deze Europese side-by-side koelkast biedt niet alleen een prachtig design en ruime opslagcap.

Pluspunten
  • Met deze set heb je meteen een koelkast en een vriezer in huis. De koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en dus goed is voor het milieu. De vriezer produceert slechts 37 decibel geluid, wat betekent dat hij relatief stil is.

Minpunten
  • Let goed op of het gewicht en de omvang van de modellen de bezorging kunnen bemoeilijken en of ze dus op de gewenste plek passen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF

Bekijk of de LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GFM61MCCSF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!