1. blackfriday
  2. LG GLM71MCCSF DoorCooling

LG GLM71MCCSF DoorCooling Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GLM71MCCSF DoorCooling GLM71MCCSF. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GLM71MCCSF DoorCooling. 

Specificaties LG GLM71MCCSF DoorCooling
MerkLG
FabrikantcodeGLM71MCCSF

Over LG GLM71MCCSF

De LG GLM71MCCSF DoorCooling is een hoogwaardige 1-deurs koelkast met uitstekende koel- en bouwkwaliteit. Met behulp van de schuifregelaar van de Fresh Balancer kunt u het ideale klimaat creëren voor uw paprika's of watermeloenen. In de handige Utility Box kunt u gemakkelijk kleine producten zoals brie of mozzarella bewaren. Deze ruime koelkast biedt voldoende plaats voor boodschappen van 5 personen of meer. Wanneer u de roestvrijstalen deur opent, zorgt de deurkoeling ervoor dat uw boodschappen koel blijven, waardoor de temperatuur in de koelkast niet stijgt. Het meegeleverde flessenrek is ideaal voor het opbergen van uw wijn of cola, zodat u op de plateaus voldoende ruimte heeft voor andere boodschappen. Bovendien verbruikt deze 1-deurs koelkast weinig energie en heeft hij een laag geluidsniveau, waardoor u ongestoord kunt genieten van een spannende film terwijl de koelkast zijn werk doet. Met de LG GLM71MCCSF DoorCooling haalt u niet alleen een stijlvolle en efficiënte koelkast in huis, maar ook een apparaat dat uw boodschappen perfect koel houdt en weinig energie verbruikt. Geniet van het gemak en de ruimte die deze koelkast biedt en ervaar het gebruiksgemak en de kwaliteit van LG.

Pluspunten
  • Met een koelinhoud van 386 liter is het een ruime 1-deurskoelkast. De koelkast heeft energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig in gebruik is en goed is voor het milieu.

Minpunten
  • Heeft geen diepvriesvak om diepvriespizza's en ijsjes in te bewaren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GLM71MCCSF DoorCooling

Bekijk of de LG GLM71MCCSF DoorCooling mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GLM71MCCSF, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!