1. LG GBP62PZNBC DoorCooling+

LG GBP62PZNBC DoorCooling+ Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GBP62PZNBC DoorCooling+ GBP62PZNBC.APZQEUR. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GBP62PZNBC DoorCooling+. 

Specificaties LG GBP62PZNBC DoorCooling+
MerkLG
FabrikantcodeGBP62PZNBC.APZQEUR

Over LG GBP62PZNBC.APZQEUR

De LG GBP62PZNBC DoorCooling+ zorgt ervoor dat jouw eten langer vers blijft. Deze koel-vriescombinatie is uitgerust met kleine luchtopeningen die koude lucht laten circuleren zodra je de deur opent. Hierdoor blijft de temperatuur in het koelgedeelte stabiel en worden er geen schommelingen veroorzaakt. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel is de koelkast nauwelijks hoorbaar, waardoor je tijdens vergaderingen aan de eettafel niet gestoord wordt door zoemende geluiden. Dankzij de Fresh Converter lade houd je vlees, vis en groente langer vers. Met behulp van een schuifregelaar kun je aangeven welke producten je in de lade bewaart. Op deze manier voorkom je uitdroging van je biefstuk en blijft je krop sla lekker knapperig. Met een totale opslagruimte voor boodschappen van 5 personen of meer, hoef je je geen zorgen te maken over ruimtegebrek. Bovendien hoef je je ook geen zorgen te maken over ijsvorming, want de koelkast is voorzien van No Frost technologie.

Pluspunten
  • De DoorCooling houdt de koude lucht in de koelkast vast wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven. -> De DoorCooling zorgt ervoor dat de koude lucht in de koelkast blijft wanneer je de deur opent, waardoor je boodschappen langer vers blijven. De koelkast is met een energieklasse B zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu. -> De koelkast is energiezuinig met een energieklasse B en dus goed voor het milieu. Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat. -> Met een laag geluidsniveau van 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aanstaat.

Minpunten
  • Heeft geen handvat, waardoor je de koelkastdeur niet snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GBP62PZNBC DoorCooling+

Bekijk of de LG GBP62PZNBC DoorCooling+ mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GBP62PZNBC.APZQEUR, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!