1. LG GBP62PZNAC DoorCooling+

LG GBP62PZNAC DoorCooling+ Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GBP62PZNAC DoorCooling+ GBP62PZNAC. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GBP62PZNAC DoorCooling+. 

Specificaties LG GBP62PZNAC DoorCooling+
MerkLG
FabrikantcodeGBP62PZNAC

Over LG GBP62PZNAC

Bespaar op je energierekening met de LG GBP62PZNAC DoorCooling+. Deze vrijstaande koel-vriescombinatie heeft een energieklasse A, waardoor je niet veel energiekosten hoeft te betalen. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Met de 2 deuren van deze koelkast kun je de boodschappen van wel 5 personen of meer bewaren. Daarnaast kun je de temperatuur in de Fresh Converter vershoudzone gemakkelijk aanpassen met een schuifregelaar. Zo ben je in staat om de zone snel aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw verse producten, zoals aardbeien, biefstuk of zalm. Een ander voordeel van de LG GBP62PZNAC DoorCooling+ is dat het de koude lucht beter vasthoudt wanneer je iets uit de koelkast pakt. Hierdoor verlies je geen energie en blijven je boodschappen langer vers en houdbaar. Daarnaast produceert deze koelkast slechts 35 decibel aan geluid, waardoor je geen last hebt van harde geluiden. Dit betekent dat je in alle rust van je maaltijden kunt genieten zonder gestoord te worden door het geluid van de koelkast. De LG GBP62PZNAC DoorCooling+ is niet alleen een energiezuinige en handige koel-vriescombinatie, maar ook een stille metgezel in je keuken.

Pluspunten
  • Met Fresh Converter selecteer je de ideale temperatuur voor jouw soort boodschappen. DoorCooling behoudt de koude lucht in de koelkast wanneer je de deur opent, waardoor je boodschappen langer vers blijven. De koelkast heeft een energieklasse A, wat betekent dat hij energiezuinig is en dus goed voor het milieu.

Minpunten
  • Het gewicht en de grootte van de koelkast kunnen zorgen voor moeilijkheden bij de levering, dus let goed op of hij op de gewenste locatie past.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GBP62PZNAC DoorCooling+

Bekijk of de LG GBP62PZNAC DoorCooling+ mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GBP62PZNAC, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!