1. LG GBB92STBAP DoorCooling

LG GBB92STBAP DoorCooling Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van LG GBB92STBAP DoorCooling GBB92STBAP. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op LG GBB92STBAP DoorCooling. 

Specificaties LG GBB92STBAP DoorCooling
MerkLG
FabrikantcodeGBB92STBAP

Over LG GBB92STBAP

Met de LG GBB92STBAP DoorCooling hoef je je geen zorgen te maken over hoge energiekosten. Deze koel-vriescombinatie heeft een energieklasse A, wat betekent dat hij zeer energiezuinig is en je jaarlijks minder dan € 51,- aan energiekosten betaalt. In deze ruime koelkast kun je gemakkelijk al je boodschappen kwijt voor een huishouden van 3 of 4 personen. De GBB92STBAP is voorzien van handige functies die ervoor zorgen dat je voedsel langer vers blijft. Zo kun je gebruik maken van de Fresh Balancer om de luchtvochtigheid in de koelkast aan te passen. Hierdoor blijven bijvoorbeeld je broccoli en druiven langer lekker en knapperig. Met de Fresh Converter kun je de indeling van de koelkast naar wens aanpassen. Schuif de regelaar naar links voor meer ruimte voor groenten, of naar rechts voor je favoriete vlees en vis. Een ander groot voordeel van deze koelkast is het speciale deurkoelingssysteem. Zelfs wanneer je de deur opent, blijven je boodschappen perfect gekoeld. Dit zorgt ervoor dat je minder voedsel hoeft weg te gooien. Bovendien produceert de GBB92STBAP slechts 35 decibel aan geluid, waardoor je geen last hebt van vervelende geluiden tijdens het gebruik. Kies voor de LG GBB92STBAP DoorCooling en geniet van een energiezuinige en praktische koel-vriescombinatie!

Pluspunten
  • De koelkast heeft een energieklasse A, wat betekent dat hij zuinig in gebruik is en dus goed is voor het milieu. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je nauwelijks dat de koelkast aanstaat. In de vershoudzones blijven groente en fruit, vlees en vis langer vers.

Minpunten
  • Hij heeft geen handgreep waarmee je de koelkastdeur snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de LG GBB92STBAP DoorCooling

Bekijk of de LG GBB92STBAP DoorCooling mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de LG GBB92STBAP, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!