1. blackfriday
  2. Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart

Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart 21003321402460. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart. 

Specificaties Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart
MerkLe Creuset
Fabrikantcode21003321402460

Over Le Creuset 21003321402460

De Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart is een tijdloze klassieker die al sinds 1925 in Frankrijk wordt geproduceerd. Deze braadpan van geëmailleerd gietijzer is uitgevoerd in een elegante ebbenzwarte kleur en is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Het emaille wordt op een extreem hoge temperatuur van 790 graden aangebracht, wat zorgt voor een buitengewoon duurzaam resultaat en een langere levensduur van de pan. Dankzij de zware constructie van gietijzer wordt de warmte gelijkmatig opgebouwd en verdeeld over de hele pan, waardoor je gerechten perfect gelijkmatig gaar worden. Wat deze Faitout onderscheidt van de reguliere stoofpannen van Le Creuset is het deksel, dat gemaakt is van staal in plaats van gietijzer. Hierdoor is de pan iets lichter en vriendelijker voor je portemonnee, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Het stalen deksel zorgt er namelijk nog steeds voor dat de warmte uitstekend wordt vastgehouden, zodat je gerechten langzaam kunnen sudderen en vol van smaak worden. Het is belangrijk om op te merken dat de Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm een behoorlijk groot formaat heeft. Hierdoor kan het voorkomen dat de inductiekookzone niet de gehele bodem van de pan bedekt. Het is echter geruststellend om te weten dat dit geen afbreuk doet aan de prestaties van de pan.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse kwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Le Creuset biedt levenslange garantie op deze pan. De druipringen in het deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, zodat je gerecht mals blijft.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is vrij zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart

Bekijk of de Le Creuset Faitout Braadpan 32 cm Ebbenzwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Le Creuset 21003321402460, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!