1. Krups Pro Aroma Plus KM3210

Krups Pro Aroma Plus KM3210 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Pro Aroma Plus KM3210 KM3210. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Pro Aroma Plus KM3210. 

Specificaties Krups Pro Aroma Plus KM3210
MerkKrups
FabrikantcodeKM3210

Over Krups KM3210

Met de Krups Pro Aroma Plus KM3210 kun je nu genieten van een heerlijke kop koffie, of het nu een gewone of sterke variant is. Dankzij de handige aromaschakelaar kun je gemakkelijk kiezen tussen deze twee smaken. Het koffiezetten wordt een fluitje van een cent met de draaibare filterhouder en het duidelijk afleesbare waterniveau. Heb je tijdens het zetten van de koffie al zin om een slokje te proeven? Met de handige druppelstop kun je alvast genieten van een kopje koffie voordat de volledige pot is gezet, zonder dat er geknoeid wordt. En als je eenmaal je kopje hebt gevuld, zorgt de warmhoudplaat ervoor dat je koffie maar liefst een half uur lang warm blijft. Zo kun je op je gemak van elke slok genieten, zonder je zorgen te maken over afkoeling. En maak je geen zorgen als je het koffiezetapparaat per ongeluk aan laat staan in alle haast, want na 30 minuten schakelt de machine zichzelf automatisch uit. Met de Krups Pro Aroma Plus KM3210 geniet je dus niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van extra gemak en gemoedsrust.

Pluspunten
  • Met de instelbare koffiesterkte maak je een pot koffie volgens je eigen smaak. De druppelstop voorkomt dat er druppels vallen wanneer je de kan onder het apparaat weghaalt. Met het waterreservoir met kopsaanduiding bepaal je eenvoudig voor hoeveel personen je koffie zet.

Minpunten
  • Als er geen timer is, staat de koffie niet klaar op het tijdstip dat jij wilt. Het heeft geen warmhoudplaat om de koffie langer warm te houden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Pro Aroma Plus KM3210

Bekijk of de Krups Pro Aroma Plus KM3210 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KM3210, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!