1. blackfriday
  2. Krups Pro Aroma F30908

Krups Pro Aroma F30908 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Pro Aroma F30908 F30908. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Pro Aroma F30908. 

Specificaties Krups Pro Aroma F30908
MerkKrups
FabrikantcodeF30908

Over Krups F30908

Geniet moeiteloos van een heerlijke pot filterkoffie met de Krups Pro Aroma F30908. Dankzij de efficiënte temperatuurregeling wordt er een optimale extractie van de koffie bereikt, waardoor elke kop vol smaak zit. De draaiende filterhouder, die eenvoudig te vullen is dankzij de handige opening, maakt het zetten van koffie een fluitje van een cent. Daarnaast is het waterniveau gemakkelijk af te lezen dankzij de handige kopsaanduiding, zodat je precies genoeg koffie kunt zetten voor het gewenste aantal kopjes. Met een ruime capaciteit van 10 tot 15 kopjes kun je met gemak al je gasten voorzien van een heerlijke kop koffie. Nadat je een volle pot filterkoffie hebt gezet, hoef je je geen zorgen te maken over de temperatuur. Het warmhoudrooster zorgt ervoor dat de koffie maar liefst 30 minuten lang op de juiste temperatuur blijft. En als je een keer vergeet om de machine uit te zetten, hoef je je geen zorgen te maken. De Krups Pro Aroma F30908 schakelt zichzelf automatisch uit, waardoor je energie bespaart en je geen risico loopt op oververhitting. Met deze koffiemachine haal je niet alleen een stijlvol apparaat in huis, maar ook een betrouwbare partner voor al je koffiemomenten.

Pluspunten
  • De druppelstop voorkomt dat er druppels vallen wanneer je de kan van onder het apparaat haalt. Met het waterreservoir met maataanduiding bepaal je eenvoudig voor hoeveel personen je koffie maakt. Het warmhoudrooster houdt de koffie 30 minuten warm.

Minpunten
  • Als er geen timer is, staat de koffie niet klaar op het tijdstip dat je wilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Pro Aroma F30908

Bekijk of de Krups Pro Aroma F30908 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups F30908, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!