1. blackfriday
 2. Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red

Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red XN9205. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red. 

Specificaties Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red
MerkKrups
FabrikantcodeXN9205

Over Krups XN9205

De Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red is een opvallende en compacte koffiemachine met handige cupjes. Met zijn slanke design past hij perfect op elk keukenblok, zonder in de weg te staan. De Vertuo Pop maakt het mogelijk om 4 verschillende kopgroottes te zetten, variërend van een kleine espresso van 40 milliliter tot een grote mok van 230 milliliter. Binnen slechts 30 seconden is het apparaat opgewarmd en klaar voor gebruik. Wat deze koffiemachine echt uniek maakt, is de aanwezigheid van een unieke barcode op iedere koffiecup. Zodra je een capsule in het apparaat plaatst, scant de machine de code en weet hij precies hoeveel water er nodig is om de perfecte kop koffie te zetten. De cup draait vervolgens razendsnel rond en creëert een smeuïge en royale cremalaag bovenop iedere kop koffie. Bovendien kun je de koffiemachine verbinden met een handige app, waarmee je regelmatige updates ontvangt en een seintje krijgt wanneer het tijd is om te ontkalken. Met de Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red geniet je elke dag van een heerlijke kop koffie, precies naar jouw smaak. De compacte en kleurrijke uitstraling, in combinatie met de handige cupjes en de geavanceerde technologie, maken dit apparaat een absolute must-have voor elke koffieliefhebber.

Pluspunten
 • Dankzij het compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag op jouw keukenblad

  .

  - Met zijn compacte formaat neemt hij maar weinig ruimte in beslag op je keukenblad. Door de 4 verschillende kopgroottes is de koffiemachine geschikt voor de liefhebber van een grote mok met koffie

  .

  - De koffiemachine is geschikt voor degenen die graag een grote mok koffie drinken, dankzij de 4 verschillende kopgroottes. Via bluetooth en wifi verbind je de Vertuo Pop met de Nespresso app voor handige updates

  .

  - Je kunt de Vertuo Pop via bluetooth en wifi verbinden met de Nespresso app, zodat je handige updates ontvangt.

Minpunten
 • Je vult het kleine waterreservoir van 600 milliliter regelmatig bij. Voor melkspecialiteiten heb je een melkopschuimer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red

Bekijk of de Krups Nespresso Vertuo Pop XN9205 Spicy Red mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN9205, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!