1. Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900T Titan

Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900T Titan Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900T Titan XN900T. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900T Titan. 

Specificaties Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900T Titan
MerkKrups
FabrikantcodeXN900T

Over Krups XN900T

Voor de echte koffieliefhebber is er nu de Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900T Titan. Met deze deluxe versie haal je niet alleen een stijlvolle machine in huis, maar ook een groter waterreservoir van maar liefst 1.8 liter. Dit betekent dat je minder vaak water hoeft bij te vullen en dus meer tijd overhoudt om te genieten van je heerlijke kop koffie. Met de Nespresso Vertuo geniet je niet alleen van de vertrouwde kwaliteit die je van Nespresso gewend bent, maar ook van een heerlijk grote kop koffie. Met maar liefst 4 kopgroottes om uit te kiezen, waaronder een normale espresso, een dubbele espresso, een gran lungo van 150 milliliter en een mug van 230 milliliter, is er voor ieder wat wils. Het slimme zetsysteem herkent zelfs aan de barcode op de koffiecup welke soort koffie je in de machine doet en past de bereiding hier automatisch op aan. Zo ben je altijd verzekerd van de perfecte kop koffie, precies zoals jij hem het lekkerst vindt. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de ronddraaiende zettechnologie van de Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900T Titan, krijg je ook nog eens een extra dikke cremalaag op je kop koffie. Dit zorgt niet alleen voor een feest voor je smaakpapillen, maar ook voor een prachtige presentatie. Dus, als je op zoek bent naar een koffiemachine die niet alleen stijlvol is, maar ook heerlijke, grote kop.

Pluspunten
  • Met het waterreservoir van 1,8 liter kun je 12 lungo's achter elkaar zetten zonder bij te vullen. Dankzij de 4 verschillende bekerformaten is de koffiemachine geschikt voor liefhebbers van grote koppen koffie. Je kunt zelf kiezen aan welke kant je het verschuifbare waterreservoir plaatst.

Minpunten
  • Om melkspecialiteiten te maken, heb je een melkopschuimer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900T Titan

Bekijk of de Krups Nespresso Vertuo Plus Deluxe XN900T Titan mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN900T, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!