1. Krups Nespresso Vertuo Next XN910C Chroom

Krups Nespresso Vertuo Next XN910C Chroom Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso Vertuo Next XN910C Chroom XN910C. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso Vertuo Next XN910C Chroom. 

Specificaties Krups Nespresso Vertuo Next XN910C Chroom
MerkKrups
FabrikantcodeXN910C

Over Krups XN910C

De Krups Nespresso Vertuo Next XN910C Chroom is een geavanceerde koffiemachine die beschikt over een handige bluetooth en wifi verbinding. Hiermee kun je de koffiemachine eenvoudig koppelen aan de Nespresso app op je telefoon. Via de app ontvang je meldingen wanneer het tijd is om nieuwe koffiecups te bestellen, zodat je nooit zonder je favoriete koffie komt te zitten. Wat deze koffiemachine echt uniek maakt, is de mogelijkheid om 5 verschillende soorten koppen koffie te zetten. Van een heerlijke espresso van 40 ml tot een grote karaf van maar liefst 535 ml, de Vertuo Next biedt voor ieder wat wils. Dit is één koffiemaat meer dan zijn voorganger, de Vertuo Plus Deluxe. Het gebruiksgemak van de Vertuo Next is ongeëvenaard. Zodra je de koffiecup in de machine plaatst, herkent het apparaat direct de barcode op de cup. Op deze manier weet de koffiemachine precies welke kopgrootte bij de capsule hoort en wordt jouw koffie automatisch gezet. De ronddraaiende zettechnologie zorgt ervoor dat elke kop koffie wordt voorzien van een smeuïge en royale cremalaag, wat zorgt voor een extra genot tijdens het drinken van je favoriete koffie. Met de Krups Nespresso Vertuo Next XN910C Chroom geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar profiteer je ook van de nieuwste technologieën en het gemak van de Nespresso app. Ontdek nu zelf de perfecte.

Pluspunten
  • Met behulp van bluetooth en wifi kun je de Vertuo Next verbinden met de Nespresso-app. Met deze koffiemachine kun je in één keer een grote kan koffie zetten van 525 milliliter. Dankzij de 5 verschillende kopgroottes is de koffiemachine ideaal voor liefhebbers van een grote mok koffie.

Minpunten
  • Je opent de Vertuo Next met de hand, niet elektronisch zoals bij de Vertuo Plus modellen. Voor melkspecialiteiten heb je een melkopschuimer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso Vertuo Next XN910C Chroom

Bekijk of de Krups Nespresso Vertuo Next XN910C Chroom mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN910C, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!