1. Krups Nespresso Vertuo Next XN910B Grijs

Krups Nespresso Vertuo Next XN910B Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso Vertuo Next XN910B Grijs XN910B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso Vertuo Next XN910B Grijs. 

Specificaties Krups Nespresso Vertuo Next XN910B Grijs
MerkKrups
FabrikantcodeXN910B

Over Krups XN910B

De Krups Nespresso Vertuo Next XN910B Grijs is de perfecte koffiemachine voor de moderne koffieliefhebber. Met zijn bluetooth en wifi verbinding kan je deze machine naadloos integreren met de Nespresso app. Hierdoor ontvang je handige meldingen wanneer het tijd is om nieuwe koffiecups te bestellen, zodat je nooit zonder jouw favoriete koffie komt te zitten. Wat deze machine echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om maar liefst 5 verschillende soorten koppen koffie te zetten. Van een heerlijke espresso met een inhoud van 40 ml tot een karaf vol koffie met een inhoud van 535 ml. Dit is één koffiemaat meer dan het vorige model, de Vertuo Plus (Deluxe). Het handige is dat zodra je de koffiecup in de machine plaatst, deze direct de barcode op de cup herkent. Hierdoor weet de machine precies welke kopgrootte bij de capsule hoort en kan hij automatisch jouw perfecte kopje koffie zetten. Dankzij de innovatieve ronddraaiende zettechnologie ben je verzekerd van een smeuïge en royale cremalaag op elke kop koffie die je zet. Dit zorgt voor een heerlijke smaakervaring en een genot voor alle zintuigen. Met de Krups Nespresso Vertuo Next XN910B Grijs haal je niet alleen een koffiemachine in huis, maar een ware barista-ervaring. Geniet elke dag van jouw favoriete koffie, precies zoals jij hem wilt.

Pluspunten
  • Je verbindt de Vertuo Next met de Nespresso app via bluetooth en wifi. Met deze koffiemachine zet je in één keer een grote kan koffie van 525 milliliter. Dankzij de 5 verschillende kopgroottes is de koffiemachine ideaal voor liefhebbers van een grote mok koffie.

Minpunten
  • Je opent de Vertuo Next met de hand, niet elektronisch zoals bij de Vertuo Plus modellen. Voor melkspecialiteiten heb je een melkopschuimer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso Vertuo Next XN910B Grijs

Bekijk of de Krups Nespresso Vertuo Next XN910B Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN910B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!