1. blackfriday
  2. Krups Nespresso Vertuo Next XN9105 Rood

Krups Nespresso Vertuo Next XN9105 Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso Vertuo Next XN9105 Rood XN9105. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso Vertuo Next XN9105 Rood. 

Specificaties Krups Nespresso Vertuo Next XN9105 Rood
MerkKrups
FabrikantcodeXN9105

Over Krups XN9105

De Krups Nespresso Vertuo Next XN9105 Rood is de ultieme koffiemachine voor de moderne koffieliefhebber. Met zijn geavanceerde bluetooth en wifi verbinding, kun je deze machine eenvoudig koppelen aan de handige Nespresso app. Met deze app ontvang je meldingen wanneer het tijd is om nieuwe koffiecups te bestellen, zodat je nooit zonder jouw favoriete koffie komt te zitten. De Vertuo Next biedt maar liefst 5 verschillende kopgroottes, variërend van een intense espresso van 40 ml tot een grote karaf van 535 ml. Dit is één maat groter dan de Vertuo Plus (Deluxe), waardoor je nog meer keuze hebt om jouw perfecte kop koffie te zetten. Het innovatieve systeem van deze machine herkent de barcode op elke koffiecup en weet zo precies welke kopgrootte bij de capsule hoort. Hierdoor zet de machine automatisch jouw favoriete koffie, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Dankzij de unieke ronddraaiende zettechnologie van de Vertuo Next geniet je keer op keer van een heerlijk smeuïge en royale cremalaag op je koffie. Of je nu houdt van een intense espresso of liever een grote kop koffie drinkt, met deze machine wordt elke koffie een ware traktatie. De Krups Nespresso Vertuo Next XN9105 Rood is niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Met bluetooth en wifi kun je de Vertuo Next verbinden met de Nespresso app. Met deze koffiemachine zet je een grote kan koffie van 525 milliliter in één keer. Dankzij de 5 verschillende kopmaten is deze koffiemachine geschikt voor liefhebbers van grote mokken koffie.

Minpunten
  • Je opent de Vertuo Next met de hand, niet elektronisch zoals bij de Vertuo Plus-modellen. Voor melkspecialiteiten heb je een melkopschuimer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso Vertuo Next XN9105 Rood

Bekijk of de Krups Nespresso Vertuo Next XN9105 Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN9105, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!