1. Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs

Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs XN911B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs. 

Specificaties Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs
MerkKrups
FabrikantcodeXN911B

Over Krups XN911B

Met de Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs kun je van eenvoudige zwarte koffies een heerlijke cappuccino of latte macchiato maken. Dankzij de meegeleverde melkopschuimer kun je met één druk op de knop warm en koud melkschuim bereiden. Dit koffiezetapparaat bereidt niet alleen (dubbele) espresso, gran lungo en mok, maar ook een karaf van maar liefst 535 milliliter. Wanneer je een koffiecup in de machine plaatst, wordt de barcode op de capsules automatisch herkend, zodat de machine de juiste koffiespecialiteit kan bereiden. Om de beste Nespresso ervaring te krijgen, kun je het apparaat via bluetooth en wifi verbinden met de Nespresso app. Hierdoor kan de machine regelmatig updates uitvoeren en ontvang je een melding wanneer het tijd is om nieuwe koffiecups te bestellen. Let op, het koffieglas en de -mok op de afbeelding zijn exclusief en worden niet meegeleverd. Met de Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs geniet je elke dag van heerlijke koffievariaties en kun je je eigen barista zijn!

Pluspunten
  • Met de melkopschuimer kan je zelf schuim maken voor een cappuccino of latte macchiato. Je kunt de Vertuo Next verbinden met de Nespresso app via bluetooth en wifi. Met deze koffiemachine kan je in één keer een grote karaf koffie van 525 milliliter zetten.

Minpunten
  • Je opent de Vertuo Next met de hand, niet elektronisch zoals bij de Vertuo Plus modellen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs

Bekijk of de Krups Nespresso Vertuo Next met Aeroccino XN911B Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN911B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!