1. Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer

Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer XN1118. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer. 

Specificaties Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer
MerkKrups
FabrikantcodeXN1118

Over Krups XN1118

Met de Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer kun je gemakkelijk thuis genieten van heerlijke cappuccino's. Dankzij de meegeleverde Aeroccino melkopschuimer kun je met slechts één druk op de knop melk opschuimen. Het enige wat je daarna hoeft te doen, is het melkschuim in je kopje gieten en er espresso aan toevoegen om een heerlijke cappuccino te creëren. Deze compacte koffiemachine is binnen slechts 25 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Je kunt van tevoren de gewenste waterhoeveelheid instellen, zodat je de grootte van een espresso of lungo naar jouw smaak kunt aanpassen. Voeg minder water toe voor een sterkere smaak. Bovendien is deze koffiemachine energiezuinig en schakelt deze automatisch uit na 9 minuten inactiviteit. Met de Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer kun je op elk moment van de dag genieten van de perfecte cappuccino. Voeg een vleugje luxe toe aan je koffiemomenten en verwen jezelf met de smaakvolle en romige cappuccino's die je met deze koffiemachine kunt maken.

Pluspunten
  • Met de milk frother kan je zelf schuim maken voor een cappuccino of latte macchiato. Door het compacte formaat neemt hij weinig ruimte in op je keukenblad. Met 57,9 decibel maakt hij veel minder geluid dan andere Nespresso machines.

Minpunten
  • Met het waterreservoir van 0,6 liter kun je 5 lungo's achter elkaar zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer

Bekijk of de Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN1118, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!