1. blackfriday
  2. Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs

Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs XN110B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs. 

Specificaties Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs
MerkKrups
FabrikantcodeXN110B

Over Krups XN110B

De Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs is een perfecte keuze voor de kleinere huishoudens vanwege zijn compacte formaat. Deze koffiemachine neemt minimale ruimte in beslag op het keukenblad, waardoor er nog genoeg plek overblijft voor andere keukenapparatuur. Met de instelbare waterhoeveelheid kun je de espresso en lungo aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. Voeg minder water toe voor een intensere smaak. Dankzij de snelle opwarmtijd van slechts 25 seconden, kun je zelfs als je 's ochtends haast hebt snel genieten van een heerlijk kopje koffie. Bovendien schakelt de koffiemachine na 9 minuten automatisch uit om energie te besparen. De grijze kleur van de Krups Nespresso Essenza Mini XN110B zorgt voor een moderne uitstraling in elke keuken. Met dit compacte en efficiënte apparaat kun je elke dag genieten van de perfecte kop koffie, helemaal afgestemd op jouw smaakvoorkeuren.

Pluspunten
  • Dankzij het kleine formaat neemt hij niet veel ruimte in op je keukenblad. Met 57,9 decibel maakt hij aanzienlijk minder geluid dan andere Nespresso machines. Pas de hoeveelheid water aan om een kop koffie naar jouw smaak te zetten.

Minpunten
  • Je hebt een melkopschuimer nodig voor melkspecialiteiten. Met een waterreservoir van 0,6 liter kun je 5 lungo's achter elkaar zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs

Bekijk of de Krups Nespresso Essenza Mini XN110B Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN110B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!