1. blackfriday
  2. Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 Zwart

Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 Zwart XN1108. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 Zwart. 

Specificaties Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 Zwart
MerkKrups
FabrikantcodeXN1108

Over Krups XN1108

Met de Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 Zwart haal je de perfecte koffie-ervaring in huis, zelfs als je een kleiner huishouden hebt. Deze compacte koffiemachine neemt weinig ruimte in beslag op je keukenblad, zodat er genoeg plek overblijft voor andere keukenapparatuur. Je kunt eenvoudig de waterhoeveelheid aanpassen om een espresso of lungo te maken die precies aan jouw wensen voldoet. Voeg minder water toe voor een intensere smaak. Dankzij de snelle opwarmtijd van slechts 25 seconden, kun je zelfs als je 's ochtends in alle haast bent, genieten van een heerlijk kopje koffie. En maak je geen zorgen als je vergeetachtig bent, want na 9 minuten schakelt de koffiemachine automatisch uit om energie te besparen. Met de Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 Zwart geniet je elke dag van de perfecte koffie, waarbij je optimaal geniet van de intense smaken en aroma's.

Pluspunten
  • Dankzij zijn compacte formaat neemt hij maar weinig ruimte in beslag op jouw keukenblad. Met slechts 57,9 decibel maakt hij aanzienlijk minder geluid dan andere Nespresso machines. Pas de waterhoeveelheid aan naar jouw smaak en zet een kopje koffie.

Minpunten
  • Om melkspecialiteiten te maken, heb je een melkopschuimer nodig. Met een waterreservoir van 0,6 liter kun je 5 lungo's achter elkaar zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 Zwart

Bekijk of de Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN1108, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!