1. blackfriday
  2. Krups Nespresso Essenza Mini XN1101 Wit

Krups Nespresso Essenza Mini XN1101 Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso Essenza Mini XN1101 Wit XN1101. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso Essenza Mini XN1101 Wit. 

Specificaties Krups Nespresso Essenza Mini XN1101 Wit
MerkKrups
FabrikantcodeXN1101

Over Krups XN1101

De Krups Nespresso Essenza Mini XN1101 Wit is speciaal ontworpen voor de kleine huishoudens die op zoek zijn naar een compacte koffiemachine. Met zijn extra compacte formaat neemt hij minimale ruimte in op jouw keukenblad, zodat er nog genoeg plek is voor andere keukenapparatuur. De instelbare waterhoeveelheid stelt je in staat om de perfecte espresso of lungo te zetten, precies volgens jouw eigen smaakvoorkeur. Voeg minder water toe voor een intensere smaakervaring. Niet alleen is deze koffiemachine ideaal voor degenen die 's ochtends haast hebben, maar ook voor degenen die snel nog een kopje koffie willen drinken. Binnen slechts 25 seconden is de Krups Nespresso Essenza Mini XN1101 Wit volledig opgewarmd en klaar voor gebruik. En om energie te besparen, schakelt hij automatisch uit na 9 minuten. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je de machine per ongeluk aan laat staan. Met de Krups Nespresso Essenza Mini XN1101 Wit geniet je van de perfecte kop koffie, aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur en dat alles in een compact en stijlvol design.

Pluspunten
  • Dankzij zijn compacte formaat neemt hij slechts weinig ruimte in op jouw keukenblad. Met slechts 57,9 decibel maakt hij aanzienlijk minder geluid dan andere Nespresso machines. Pas de waterhoeveelheid aan om een kop koffie naar jouw smaak te zetten.

Minpunten
  • Om melkspecialiteiten te maken, heb je een melkopschuimer nodig. Met een waterreservoir van 0,6 liter kun je 5 lungo's achter elkaar zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso Essenza Mini XN1101 Wit

Bekijk of de Krups Nespresso Essenza Mini XN1101 Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN1101, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!