1. Krups Nespresso Citiz XN7415 Kersenrood

Krups Nespresso Citiz XN7415 Kersenrood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso Citiz XN7415 Kersenrood XN7415. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso Citiz XN7415 Kersenrood. 

Specificaties Krups Nespresso Citiz XN7415 Kersenrood
MerkKrups
FabrikantcodeXN7415

Over Krups XN7415

Met de Krups Nespresso Citiz XN7415 Kersenrood zet je eenvoudig een heerlijke espresso of lungo naar jouw persoonlijke smaak. Dankzij de mogelijkheid om de waterhoeveelheid per koffiespecialiteit aan te passen, heb je volledige controle over de intensiteit van je kopje koffie. Hoe minder water je toevoegt, hoe sterker de smaak zal zijn. Naast de geweldige functionaliteit, heeft de Citiz ook een prachtig retro design dat perfect past in een moderne keuken. De afstelbare en inklapbare lekbak maakt het gemakkelijk om de machine aan te passen aan de grootte van je kopje. Zo passen zelfs hogere koffieglazen onder de machine. Of je nu 's ochtends haast hebt of gewoon snel een kopje koffie wilt drinken, met de Citiz hoef je niet lang te wachten. Binnen slechts 25 seconden is de koffiemachine opgewarmd en klaar voor gebruik. Het mooie is dat de Citiz ook aan energiebesparing denkt. Mocht je de machine per ongeluk aan laten staan, dan schakelt deze na 9 minuten automatisch uit. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken of je de machine wel hebt uitgezet. Geniet elke ochtend van de perfecte kop koffie met de Krups Nespresso Citiz XN7415 Kersenrood.

Pluspunten
  • Met 58 decibel produceert hij aanzienlijk minder geluid dan andere Nespresso machines. Pas de waterhoeveelheid aan om een kop koffie naar jouw smaak te zetten. Dankzij de verstelbare lekbak passen zowel lage als hoge kopjes onder de machine.

Minpunten
  • Om melkspecialiteiten te maken, heb je een melkopschuimer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso Citiz XN7415 Kersenrood

Bekijk of de Krups Nespresso Citiz XN7415 Kersenrood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN7415, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!