1. blackfriday
  2. Krups Nespresso CitiZ Platinum XN610D RVS

Krups Nespresso CitiZ Platinum XN610D RVS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso CitiZ Platinum XN610D RVS XN610D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso CitiZ Platinum XN610D RVS. 

Specificaties Krups Nespresso CitiZ Platinum XN610D RVS
MerkKrups
FabrikantcodeXN610D

Over Krups XN610D

De Krups Nespresso CitiZ Platinum XN610D RVS is een geweldige koffiemachine waarmee je kunt genieten van 4 verschillende koffiesoorten, allemaal bereid met behulp van capsules. Of je nu een espresso, lungo, americano of een grote koffie wilt, deze machine kan het allemaal voor je maken. Maar dat is niet alles, want je kunt ook warm water gebruiken om een heerlijk kopje thee te zetten. Met deze veelzijdige machine is er voor ieder wat wils. De behuizing van de Nespresso is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor hij een prachtige uitstraling heeft in je keuken. Het metalen oppervlak werkt als een spiegel, waardoor je keuken er zelfs iets groter uitziet. Daarnaast warmt de machine binnen slechts 25 seconden op, dus je hoeft nooit lang te wachten voordat je kunt genieten van je favoriete koffie. Met een vol waterreservoir kun je maar liefst 9 lungo's zetten, dus je hoeft niet steeds bij te vullen. En het beste van alles is dat deze Nespresso machine met slechts 58 decibel minder geluid maakt dan andere machines uit de Nespresso Original serie. Na 9 minuten schakelt hij zichzelf ook nog automatisch uit, wat zorgt voor extra gemak en energiebesparing.

Pluspunten
  • Je maakt niet alleen een espresso of lungo, maar ook een americano en een grote koffie. Met de heetwaterfunctie kan je een kopje voorverwarmen of een kopje thee zetten. Met 58 decibel produceert hij veel minder geluid dan andere Nespresso machines.

Minpunten
  • De machine heeft geen kalklampje, dus moet je zelf bijhouden wanneer je hem moet ontkalken. Voor melkspecialiteiten heb je een melkopschuimer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso CitiZ Platinum XN610D RVS

Bekijk of de Krups Nespresso CitiZ Platinum XN610D RVS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN610D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!