1. Krups Nespresso CitiZ Platinum & Milk XN630D RVS

Krups Nespresso CitiZ Platinum & Milk XN630D RVS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso CitiZ Platinum & Milk XN630D RVS XN630D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso CitiZ Platinum & Milk XN630D RVS. 

Specificaties Krups Nespresso CitiZ Platinum & Milk XN630D RVS
MerkKrups
FabrikantcodeXN630D

Over Krups XN630D

Met de Krups Nespresso CitiZ Platinum & Milk XN630D RVS kun je genieten van een breed scala aan koffiedranken, melkspecialiteiten en zelfs heet water. Of je nu zin hebt in een intense espresso, een verfrissende lungo, een smaakvolle americano of een grote kop koffie, dit apparaat kan het allemaal. Met de handige melkopschuimer kun je eenvoudig je zwarte koffie omtoveren tot een romige cappuccino of een heerlijke latte macchiato. De melkopschuimer is geïntegreerd in het koffiezetapparaat, waardoor het eruitziet als één mooi geheel op je aanrecht. De Krups Nespresso CitiZ heeft een elegante metalen behuizing die een spiegelend effect geeft, waardoor je keuken er net iets groter uitziet. Het apparaat is snel opgewarmd en klaar voor gebruik in slechts 25 seconden. Met een vol waterreservoir kun je maar liefst 9 lungo's achter elkaar zetten. Bovendien kun je met dit apparaat ook gemakkelijk heet water tappen voor een heerlijk kopje thee. Dankzij het strakke design en de geavanceerde technologie is dit koffiezetapparaat niet alleen een lust voor het oog, maar ook een geweldige aanvulling op je keuken. Geniet elke dag van de perfecte kop koffie met de Krups Nespresso CitiZ Platinum & Milk XN630D RVS.

Pluspunten
  • Niet alleen zet je een espresso of lungo, maar ook een americano en een grote koffie. Met de melkopschuimer maak je zelf schuim voor een cappuccino of latte macchiato. Met de heetwaterfunctie verwarm je een kopje voor of zet je een kopje thee.

Minpunten
  • De machine heeft geen indicator voor kalk, dus je moet zelf bijhouden wanneer je hem ontkalkt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso CitiZ Platinum & Milk XN630D RVS

Bekijk of de Krups Nespresso CitiZ Platinum & Milk XN630D RVS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN630D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!