1. Krups Nespresso Citiz & Milk XN761B Zilver

Krups Nespresso Citiz & Milk XN761B Zilver Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Nespresso Citiz & Milk XN761B Zilver XN761B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Nespresso Citiz & Milk XN761B Zilver. 

Specificaties Krups Nespresso Citiz & Milk XN761B Zilver
MerkKrups
FabrikantcodeXN761B

Over Krups XN761B

Met de Krups Nespresso Citiz & Milk XN761B Zilver geniet je met slechts één druk op de knop van een heerlijke espresso of lungo, of maak je zelf een smaakvolle cappuccino. Dankzij de Aeroccino melkopschuimer kun je koude melk eenvoudig omtoveren tot een romige schuimlaag. Start het opschuimen door op de ronde knop te drukken en giet het warme melkschuim vervolgens in je kopje. Voeg daarna een stevige scheut espresso toe om je perfecte cappuccino te creëren. Deze koffiemachine is niet alleen praktisch, maar ook energiezuinig. Na 9 minuten schakelt de machine automatisch uit, waardoor je energie bespaart. Daarnaast is de Krups Nespresso Citiz & Milk XN761B Zilver een ware eyecatcher op je keukenblad dankzij het elegante design. De kopjeshouder kan gemakkelijk naar binnen worden geklapt, zodat je ook hoge cappuccino glazen er moeiteloos onder kunt plaatsen. Geniet van het gemak, de smaak en de schoonheid van deze prachtige koffiemachine.

Pluspunten
  • Met de melkopschuimer kan je zelf schuim maken voor een cappuccino of latte macchiato. Met 58 decibel maakt hij veel minder geluid dan andere Nespresso-machines. Stel de hoeveelheid water in voor een kop koffie naar jouw smaak.

Minpunten
  • Na het zetten van 9 lungo's dien je het waterreservoir van 1 liter bij te vullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Nespresso Citiz & Milk XN761B Zilver

Bekijk of de Krups Nespresso Citiz & Milk XN761B Zilver mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups XN761B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!