1. blackfriday
  2. Krups Mokka Brewer KM4689

Krups Mokka Brewer KM4689 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Mokka Brewer KM4689 KM4689. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Mokka Brewer KM4689. 

Specificaties Krups Mokka Brewer KM4689
MerkKrups
FabrikantcodeKM4689

Over Krups KM4689

Met de Krups Mokka Brewer KM4689 geniet je van een unieke koffie-ervaring. Het innovatieve doorloopsysteem zorgt ervoor dat stoom door de gemalen koffie heen gaat, waardoor elke kop koffie een extra smaakdimensie krijgt. De stoom wordt gegenereerd in een reservoir onder de koffiekan, waar het water wordt verwarmd door een krachtig verwarmingselement. Het waterreservoir van de Krups Mokka Brewer KM4689 heeft een ruime inhoud van 1 liter, waardoor je tot wel 8 kopjes koffie per keer kunt zetten. Dankzij de handige maatstreepjes op de koffiekan kun je altijd precies zien hoeveel koffie er nog in de pot zit. Zo weet je in één oogopslag of je nog een nieuwe pot moet zetten of dat je genoeg hebt voor nog een kopje. Bovendien is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk. Met de ontgrendelknop en handgreep aan de bovenkant kun je de koffiekan eenvoudig uit het apparaat halen. Zo kun je gemakkelijk de koffie inschenken en delen met vrienden en familie. De Krups Mokka Brewer KM4689 is de perfecte keuze voor liefhebbers van smaakvolle koffie en biedt gebruiksgemak en kwaliteit in één apparaat.

Pluspunten
  • Je krijgt extra smaakvolle koffie door gebruik te maken van het stoomverwarmingssysteem. Met het waterreservoir met kopsaanduiding kun je eenvoudig bepalen voor hoeveel personen je koffie bereidt. De ontgrendeling en handgreep bevinden zich bovenop het apparaat, zodat je het gemakkelijk kunt openen en vasthouden.

Minpunten
  • Heeft geen thermosfles die de koffie warm houdt zodra je de fles op tafel zet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Mokka Brewer KM4689

Bekijk of de Krups Mokka Brewer KM4689 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups KM4689, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!