1. blackfriday
 2. Krups Intuition Preference + EA875E

Krups Intuition Preference + EA875E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Intuition Preference + EA875E EA875E. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Intuition Preference + EA875E. 

Specificaties Krups Intuition Preference + EA875E
MerkKrups
FabrikantcodeEA875E

Over Krups EA875E

Met de Krups Intuition Preference + EA875E kun je al je koffiedranken personaliseren en opslaan onder 2 gebruikersprofielen. De ledverlichting verandert van kleur wanneer je overschakelt van je persoonlijke menu naar dat van je partner. Met maar liefst 15 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten is de keuze echt enorm. Wat nog beter is, is dat je zelfs groene, zwarte en infusiethee kunt zetten met de perfecte watertemperatuur. De machine maakt gebruik van de Quattro Force-technologie om koffie te bereiden. Deze functie zorgt ervoor dat de koffie snel wordt gemalen en krachtig wordt aangedrukt, wat resulteert in smaakvolle resultaten. Daarnaast kun je met deze machine zelfs 2 melkspecialiteiten tegelijk zetten. Je plaatst eenvoudigweg de melkslang in het melkreservoir en met één druk op de knop maak je een heerlijke cappuccino. En het beste gedeelte is dat je na gebruik de melkfles gewoon terug in de koelkast kunt zetten, zodat je de melk vers houdt voor de volgende keer. Met de Krups Intuition Preference + EA875E kun je echt genieten van een gepersonaliseerde koffie-ervaring, zowel voor jou als je partner.

Pluspunten
 • Met het kleurendisplay met touchscreen bedien je de espressomachine eenvoudig via een uitgebreid menu met keuzeopties. Met één druk op de knop zet je niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten. Pas de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan om koffierecepten op te slaan voor 2 personen.

Minpunten
 • 1

  .

  Hij bezit geen warmhoudplaat om de kopjes voor te verwarmen. 2

  .

  Zonder de mogelijkheid om gemalen koffie op te bergen, zet je niet gemakkelijk een kopje decafé tussendoor.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Intuition Preference + EA875E

Bekijk of de Krups Intuition Preference + EA875E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups EA875E, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!