1. blackfriday
  2. Krups Intuition Preference EA8738

Krups Intuition Preference EA8738 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Intuition Preference EA8738 EA8738. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Intuition Preference EA8738. 

Specificaties Krups Intuition Preference EA8738
MerkKrups
FabrikantcodeEA8738

Over Krups EA8738

De Krups Intuition Preference EA8738 is een innovatieve koffiemachine die je gemakkelijk door verschillende kleuren naar je favoriete koffierecept leidt. Het gebruiksvriendelijke touchscreen menu op het heldere OLED-scherm geeft je toegang tot maar liefst 11 voorgeprogrammeerde koffievarianten. Bovendien kun je met deze machine zelfs twee melkspecialiteiten tegelijkertijd bereiden, waardoor je jezelf en je gasten kunt verwennen met heerlijke koffiecreaties. Met de Krups Intuition Preference EA8738 kun je tot wel 8 van je favoriete dranken personaliseren en eenvoudig opslaan, zodat je telkens weer kunt genieten van jouw perfect samengestelde koffierecept. Het extractieproces van deze machine maakt gebruik van Quattro Force-technologie, die de versgemalen koffie met kracht samendrukt, zodat deze gelijkmatig wordt blootgesteld aan het water. Dit resulteert in een heerlijke kop koffie met een rijke smaak en aroma. Met de verstelbare koffie-uitloop van de Krups Intuition Preference EA8738 kun je zowel kleine espresso kopjes als grote latte macchiato glazen onder het apparaat plaatsen. Bovendien geeft de machine rode waarschuwingssignalen wanneer het tijd is voor onderhoud, zodat je altijd kunt zorgen voor een optimale werking van je koffiemachine. Kortom, met de Krups Intuition Preference EA8738 haal je een geavanceerde en veelzijdige koffiemachine in huis waarmee je keer op keer kunt genieten van de perfecte.

Pluspunten
  • Je plaatst de melkslang in de bijgeleverde melkkan. Met het kleurendisplay touchscreen bedien je de espressomachine eenvoudig via een uitgebreid menu met verschillende opties om uit te kiezen. Bewaar koffierecepten voor 8 personen door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan te passen.

Minpunten
  • Hij bezit geen warmhoudplaat om de kopjes vooraf op te warmen. Zonder een vakje voor gemalen koffie is het niet eenvoudig om tussendoor een kopje cafeïnevrije koffie te zetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Intuition Preference EA8738

Bekijk of de Krups Intuition Preference EA8738 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups EA8738, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!