1. Krups Intuition Preference EA872B

Krups Intuition Preference EA872B Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Krups Intuition Preference EA872B EA872B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Krups Intuition Preference EA872B. 

Specificaties Krups Intuition Preference EA872B
MerkKrups
FabrikantcodeEA872B

Over Krups EA872B

De Krups Intuition Preference EA872B stelt je in staat om snel je favoriete koffierecept te vinden met behulp van verschillende kleuren. Bedien de machine eenvoudig via het touchscreen scherm met scroll functie. De slimme licht indicatoren begeleiden je moeiteloos door het proces, terwijl de machine al je persoonlijke instellingen en gepersonaliseerde dranken onthoudt. Kies uit maar liefst 9 voorgeprogrammeerde koffies, zoals ristretto, espresso, koffie, americano, lungo, doppio, cappuccino, latte macchiato en caffè latte. Bewaar tot wel 8 favoriete recepten, zodat je altijd snel kunt genieten van je favoriete kopje koffie. De Krups Intuition Preference EA872B zet één kopje koffie tegelijkertijd. Dankzij de Quattro Force technologie haalt dit koffiezetapparaat het beste uit je koffie. De bonen worden razendsnel gemalen en vervolgens stevig aangedrukt voor een optimale extractie. De machine zorgt ervoor dat het extractieproces tot in de puntjes wordt uitgevoerd, waardoor je keer op keer kunt genieten van een heerlijke kop koffie. Met de Krups Intuition Preference EA872B haal je een geavanceerd en veelzijdig koffiezetapparaat in huis, dat perfect is voor echte koffieliefhebbers die houden van gemak en kwaliteit.

Pluspunten
  • Met het kleurendisplay van het touchscreen kun je de espressomachine eenvoudig bedienen dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden. Sla koffierecepten op voor 8 personen door de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aan te passen. Dankzij het waterreservoir van 3 liter kun je veel kopjes koffie achter elkaar zetten zonder het reservoir bij te hoeven vullen.

Minpunten
  • Hij heeft geen kopjesverwarmer om de kopjes vooraf op te warmen. Zonder koffiedikhouder zet je niet makkelijk even een kopje decafé.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Krups Intuition Preference EA872B

Bekijk of de Krups Intuition Preference EA872B mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Krups EA872B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!